O nama

Home   /   O nama

Permanent Educom – agencija za profesionalno usavršavanje je organizacija koja znanje i njegovu primenu u svakodnevnom profesionalnom radu vidi kao osnovni cilj sopstvenog delovanja i doprinosa svojim partnerima.

Stalno profesionalno usavršavanje je potreba koju nameću kontinuirane promene u tehnološkoj, normativnoj i drugim oblastima društvenog i privrednog života. Mi smo tu da Vam pomognemo da se za promene pripremite i na njih odgovorite na najbolji način za Vašu organizaciju.

Znanje i odgovoran rad daju odlučujući doprinos uspehu svakog pojedinca i organizacije. Za nas, USPETI znači prilagodjavati se promenama i zahtevima stalnog profesionalnog usavršavanja.

Permanent Educom raspolaže mrežom predavača i trenera, koji kao afirmisani stručnjaci u svojim oblastima, zajedno sa nama kreiraju obuke koje podržavaju Vašu organizaciju u njenom poslovanju.

Zavisno od potreba vaše organizacije, naša agencija je spremna da kreira programe prema Vašim sprecifičnim potrebama ili organizuje in-house programe naših otvorenih obuka.

Programi profesionalnog usavršavanja, koji su deo naših redovnih aktvinosti, možete uvek videti na ovom sajtu, u Vestima.

Prijavite se na naš newsletter

Obaveštavamo Vas o seminarima i događajima koje organizujemo.